«Τζακ ποτ» για την ΕΛΑΣ – Ανακάλυψε δύο παράνομα εργοστάσια καπνού με 92 εκατομμύρια πακέτα τσιγάρα και στόλο φορτηγών! (video)

Must Read

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία με την ανακάλυψη δύο παράνομων εργοστασίων καπνού και τσιγάρων, εξαρθρώνοντας παράλληλα και τη σπείρα που βρισκόταν από πίσω. Η εγκληματική οργάνωση είχε επιστρατεύσει μέχρι και υπερσύγχρονο τυπογραφείο για τα λαθραία τσιγάρα καθώς και στόλο φορτηγών.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο γιγαντιαίας επιχείρησης της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα έρευνες σε 22 χώρους, στις περιοχές Ασπροπύργου, Περάματος, Άνω Λιοσίων, Κηφισιάς, Μεταμόρφωσης, Αχαρνών, Κορωπίου, Μαρκόπουλου, εξαρθρώθηκε η σπείρα που δραστηριοποιούνταν στη λαθρεμπορία προϊόντων καπνού και συνελήφθησαν 39 άτομα.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ εντόπισαν ένα παράνομο εργοστάσιο επεξεργασίας καπνού που βρισκόταν σε λειτουργία, ένα παράνομο εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας πακέτων τσιγάρων, που βρισκόταν σε λειτουργία, με δύο μηχανές παραγωγής τσιγάρων και μια μηχανή παρασκευής πακέτων τσιγάρων, ένα παράνομο υπερσύγχρονο τυπογραφείο με πλήρη εξοπλισμό, έναν αποθηκευτικό χώρο με πλήρη εξοπλισμό για εγκατάσταση και λειτουργία δύο εργοστασίων παρασκευής τσιγάρων και πακέτων τσιγάρων.

Ομοίως, κατασχέθηκαν 91.828.440 τεμάχια τσιγάρων, 112 τόνοι κατεργασμένου και ακατέργαστου καπνού, 500 παλέτες με 75 εκατ. ετικέτες πακέτων τσιγάρων, πληθώρα υλικών της παραγωγικής διαδικασίας, 12 φορτηγά – ημιφορτηγά, 10 τράκτορες, 23 τρέιλερ, 9 ΙΧΕ αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 10.740 ευρώ και ένα όπλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This