Πως κατάφερε και έφτασε στην Κρήτη ο αλλοδαπός δολοφόνος της Εύβοιας;

Must Read

Φαίνεται ότι οι νόμοι και οι απαγορεύσεις υπάρχουν μόνο για τους έλληνες. Ενώ ο κάτοικος της Κυψέλης δεν μπορεί να πάει ούτε στο Παγκράτι, ο ένας αλλοδαπός δολοφόνος της Εύβοιας κατάφερε και έφτασε μέχρι την Ολλανδία, ενώ ο δεύτερος, συνελήφθη στην Κρήτη.

Ο Ίσα Μπαϊμάν εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, ως ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα (φωτό) στην Χαλκίδα. Ο 27χρονος Σύρος κρατείται στο Ηράκλειο και πρόκειται να μεταφερθεί στη Χαλκίδα, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Ίσα Μπαϊμάν εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου

Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα, πως εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγόρευσης μετακίνησης από νόμο σε νόμο, απαγόρευσης επιβίβασης σε πλοίο χωρίς τα ανάλογα πιστοποιητικά, ο δολοφόνος κατάφερε να φτάσει από την Εύβοια στην Κρήτη; Μόνο εμείς απορούμε με αυτή την εξέλιξη; Καλά, για τον άλλον που έφτασε στην Ολλανδία, ούτε λόγος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This