Αλλοδαπός πιάστηκε στη «φάκα» της αστυνομίας στην Κέρκυρα με… 322 κιλά χασίς στην κατοχή του!

Την κάνναβη τού παρέδωσαν Αλβανοί συνεργοί του, οι οποίοι προσέγγισαν την ακτογραμμή του νησιού με ταχύπλοα σκάφη

Must Read

«Λαβράκι» έβγαλαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών το βράδυ της Κυριακής, όταν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης συνέλαβαν στην Κέρκυρα έναν αλλοδαπό που είχε στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών τα οποία σκόπευε να κρύψει μέσα στα… χόρτα!

Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό και την εξάρθρωση οργανωμένων κυκλωμάτων που μετέφεραν ναρκωτικά στη βορειοανατολική ακτογραμμή του νησιού και τα διακινούσαν σε χρήστες. Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστεί το βράδυ της Κυριακής στην παραλιακή περιοχή της Δαδιάς ένας αλλοδαπός, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 72 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 322 κιλών και 402 γραμμαρίων, τις οποίες είχε σκοπό να κρύψει μέσα στην πυκνή βλάστηση της περιοχής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο αλλοδαπός είχε παραλάβει τις νάιλον σακούλες με την ποσότητα της κάνναβης λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή του από Αλβανούς συνεργούς του, που είχαν προσεγγίσει την παραλία με δύο ταχύπλοα σκάφη, του παρέδωσαν το εμπόρευμα και έγιναν «καπνός». Για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους έχει ενημερωθεί η αλβανική αστυνομία.

Το πρωί της Δευτέρας ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 484 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν μαζί με δύο ζυγαριές ακριβείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This