Ποδολάγνος ψάρεψε κοπέλα και της υποσχέθηκε 2.000 € αλλά τελικά την κακοποίησε

Φετιχιστής & βιαστής!

Must Read

Απροσδόκητη τροπή πήρε η… βιτσιόζικη συνεύρεση ενός αρρωστημένου φετιχιστή με μια 19χρονη περιστασιακή παρτενέρ που «ψάρεψε» μέσω facebook με την υπόσχεση γενναίας αμοιβής για να ικανοποιήσει τα «ιδιαίτερα» γούστα του, καθώς όχι μόνο δεν την πλήρωσε αλλά φέρεται, μάλιστα, ότι τη βίασε με τα… χέρια του!

Η 19χρονη κοπέλα από τη Λευκωσία ανταποκρίθηκε στην προκλητική αλλά και δελεαστική πρόσκληση του αγνώστου που γνώρισε μέσω facebook και της εξήγησε ότι είναι ποδολάγνος. Ετσι, όταν της πρότεινε να βρεθούν για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ιδιαιτερότητες γλείφοντας τα… πόδια της με την υπόσχεση να της δώσει 2.000 ευρώ, η νεαρή δέχτηκε θεωρώντας ότι θα είναι μια διασκεδαστική εμπειρία που θα της αποφέρει και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό! Πράγματι, περιποιήθηκε τα άκρα της και ετοιμάστηκε να δοκιμάσει την πρόκληση, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε…

Ο ερεθισμός τον τύφλωσε

Οπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, όταν στη συνέχεια κατήγγειλε τον εφήμερο εραστή της, συναντήθηκαν -άγνωστο σε ποιον χώρο- και εκείνος επιδόθηκε σε ένα λαίμαργο γλείψιμο των ποδιών της. Ομως ο ερεθισμός τον τύφλωσε και άρχισε να τη θωπεύει στα γεννητικά της όργανα, κάτι που δεν είχαν συμφωνήσει. Η 19χρονη προσπαθούσε να τον απωθήσει, όμως ο ασταμάτητος ποδολάγνος είχε κολλήσει σαν… βδέλλα το πρόσωπό του στα πόδια της και, ενόσω γευόταν κάθε χιλιοστό τους, έχωνε τα χέρια του στα επίμαχα σημεία χωρίς να μπορεί να τον απομακρύνει!

Οταν, τελικά, ο βιτσιόζος ικανοποιήθηκε, η αναστατωμένη και αηδιασμένη από την εμπειρία 19χρονη του ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, όμως την περίμενε ένα δεύτερο σοκ καθώς εκείνος της εξήγησε ότι ήταν… απένταρος και δεν μπορούσε να την πληρώσει! Η κοπέλα μάζεψε άρον άρον τα πράγματά της και, όπως αναφέρει το politis.com.cy, πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε βιασμό.

Την πικάντικη αυτή υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας μαζί με το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με στόχο αρχικά να εντοπιστεί ο άγνωστος που «ψαρεύει» στο διαδίκτυο ερωτικές συντρόφους, ενώ για την ώρα το μόνο που γνωρίζουν οι Αρχές είναι ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This