Χειροπέδες σε νεαρό που ρήμαζε σπίτια ηλικιωμένων

Τι σκαρφίστηκε για να του ανοίγουν την πόρτα

Must Read

Μία ανυποψίαστη ηλικιωμένη στον Κολωνό έβαλαν στο μάτι ένας 22χρονος και δύο συνεργοί του, που έβαλαν σκοπό να ξαφρίσουν τις οικονομίες της.

Συγκεκριμένα, οι τρεις νεαροί χτύπησαν την πόρτα της ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι είχαν προκαλέσει φθορά στον… τοίχο του σπιτιού της και ότι ήθελαν να την αποζημιώσουν και την έπεισαν να τους ανοίξει. Μόλις μπήκαν μέσα, όμως, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και την ανάγκασαν να τους πει σε ποιο σημείο έκρυβε χρήματα. Μόλις έφυγαν, η ηλικιωμένη κατήγγειλε την επίθεση και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο 22χρονος και να συλληφθεί.

Στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, εξιχνιάστηκε μια ακόμη κλοπή στην οικία ηλικιωμένου, από την οποία οι τρεις δράστες άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This