Τρίτη 15/6/2021

Έκανε «βαποράκι» τον 12χρονο εγγονό του

Πωλούσε ηρωίνη στο μετρό

Με οδηγίες του… παππού του, τον οποίο «έδωσε» όταν συνελήφθη, διακινούσε ένας ανήλικος ναρκωτικά στους τοξικομανείς έξω από τον σταθμό Αττική του μετρό!

Η πληροφορία για το μικρής ηλικίας «βαποράκι» είχε δοθεί στους αστυνομικούς που περιπολούσαν στον τομέα του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας και το αναζητούσαν.

Τελικά, ο ανήλικος εντοπίστηκε την ώρα που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και συνελήφθη, και κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για 12χρονο αλλοδαπό, η επιμέλεια του οποίου έχει ανατεθεί στον 49χρονο παππού του. Ο 12χρονος ανέφερε στην προανακριτική απολογία του ότι διακινούσε τα ναρκωτικά καθ’ υπόδειξη του παππού του και τους έδωσε τη διεύθυνση διαμονής τους.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 49χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο εγγονός του έκανε διακίνηση χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, αλλά κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 33,4 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Με προφορική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε παππού και εγγονό δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου για τον ενήλικο, διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους σε δίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ