Φρίκη στον Ιππικό Όμιλο! Πακιστανός ασέλγησε σε 5χρονη 

Το περιστατικό κατήγγειλε έντρομη η μητέρα του κοριτσιού

Must Read

Βαθύ τραύμα άφησε σε ένα 5χρονο κοριτσάκι που επισκέφτηκε τον Ιππικό Όμιλο στα Μεσόγεια, ένας 19χρονος Πακιστανός.

Το 5χρονο κορίτσι περιέγραψε στην μητέρα του τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του Πακιστανού ο οποίος εργαζόταν στον Ιππικό Όμιλο, το περασμένο Σάββατο.

‘Εντρομη η μητέρα του κοριτσιού, κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό και ο 19χρονος συνελήφθη. Την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι του Ιππικού Ομίλου δεν είχαν ιδέα για τις απαράδεκτες πράξεις του Πακιστανού είχαν προσλάβει ως υπάλληλο τους.

Σε βάρος του Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε ασελγήσει και σε άλλα παιδιά που επισκέφτηκαν τον χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This