Συγκλονίζει η εφοριακός που δέχτηκε τσεκουριά από μανιακό στη ΔΟΥ: «Μου έχει μείνει η μυρωδιά του αίματος» (video)

Η 60χρονη που έχασε το μάτι της περιγράφει τις δραματικές στιγμές

Must Read

Με τρεμάμενη φωνή η 60χρονη εφοριακός που ήταν μια από τα συνολικά 4 θύματα του μανιακού που εισέβαλλε στη ΔΟΥ Κοζάνης με τσεκούρι, περιγράφει τον τρόμο που βίωσε.

Η εφοριακός που έχασε το μάτι της από την άγρια επίθεση, ευχαρίστησε τον διευθυντή της Γιάννη Ποδιώτη που όρμησε πάνω στον μανιακό και τον αφόπλισε προτού χτυπήσει κι άλλους εργαζόμενους.

«Είδα τον Πέτρο με σκισμένο το κεφάλι»

«Γύρισα το κεφάλι και είδα ένα άγνωστο πρόσωπο. Υποψιάστηκα ότι ήταν κάποιος συγγενής του συναδέλφου. Έσκυψα στη δουλειά μου. Κάτι άκουσα και σήκωσα το κεφάλι και είδα τον Πέτρο με σκισμένο το κεφάλι, δεν υποψιάστηκα ότι είχε τσεκούρι. Φώναξα Θεέ μου! Γύρισε αυτός και ειπε, είμαι τρελός, άλλος έχει σειρά τώρα, δεύτερος! Είπα από μέσα μου, αυτός σήμερα θα μας φάει όλους. Βγήκα από την πόρτα και εκεί με πρόλαβε και με χτύπησε από πίσω. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτε» δήλωσε η κ. Δώρα μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5.

«Θυμάμαι μόνο την μυρωδιά του αίματος. Μόλις με χτύπησε έχασα τις αισθήσεις μου. Δε θυμάμαι τίποτε από εκείνο το σημείο και μετά. Ούτε πως με πήραν, ούτε πως με πήγαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.

Aκούστε την μαρτυρία της στο 14ο λεπτό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This