«Μας σκότωσαν», ήταν το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει η 85χρονη που βρέθηκε δεμένη δίπλα στο νεκρό σύζυγό της

Οι άτυχοι υπερήλικες βρέθηκαν στο έλεος τριών κακοποιών που μπήκαν σπίτι τους την προηγούμενη Παρασκευή

Must Read

Την απόλυτη φρίκη έμελλε να βιώσει στη δύση της ζωής του ένα ζευγάρι υπερηλίκων που ζούσε μοναχικά στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, όπου δέχτηκε την επίθεση αδίστακτων ληστών.

Οι δύο ηλικιωμένοι έμειναν για αρκετές ημέρες δεμένοι, χτυπημένοι και αφυδατωμένοι, με αποτέλεσμα ο άτυχος 91χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα στην 85χρονη σύζυγό του, η οποία ζητούσε απελπισμένα νερό, δίχως όμως να την ακούει κανείς. Το ζευγάρι δέχτηκε την επίθεση πιθανότατα πριν από μία εβδομάδα από τρεις ληστές, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν ότι έμεναν ολομόναχοι στη μονοκατοικία τους, στο ορεινό χωριό στην περιοχή του Βάλτου.

Οι κακοποιοί τούς χτύπησαν και τους έδεσαν χειροπόδαρα με καλώδια και ρούχα, αφήνοντας τον 91χρονο στο πάτωμα και την 85χρονη στο κρεβάτι της. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, έφυγαν παρατώντας αβοήθητους τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα φώναζαν μήπως τους ακούσει κάποιος περαστικός. Για κακή τους τύχη, οι απελπισμένες φωνές τους δεν έφτασαν στα αυτιά κάποιου συγχωριανού τους, καθώς το σπίτι τους είναι απομακρυσμένο, με συνέπεια όλα αυτά τα 24ωρα να τα περάσουν δεμένοι, νηστικοί και χωρίς νερό μέσα στο τσουχτερό κρύο.

Λίγες μέρες μετά ο υπερήλικας δεν άντεξε την ταλαιπωρία και άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της ανήμπορης γυναίκας του, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές δίπλα στον νεκρό σύζυγό της. Η ίδια, συγκεντρώνοντας όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει, φώναζε βοήθεια και ζητούσε νερό, αλλά χωρίς απόκριση.

Η σωτηρία της ήρθε την Τετάρτη, όταν ένας ανιψιός της, που είχε μέρες να ακούσει νέα τους, πήγε να δει αν ήταν όλα καλά. Το ζευγάρι δεν είχε άλλον κοντινό του άνθρωπο να το νοιαστεί. Ο γιος τους είχε πεθάνει πριν από λίγα χρόνια και οι δύο συνταξιούχοι του ΟΓΑ είχαν απομείνει ολομόναχοι.

Μια ανυπόφορη οσμή είχε ποτίσει την ατμόσφαιρα

Τα όσα αντίκρισε ο συγγενής τους ήταν αδιανόητα! Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ο παππούς κειτόταν νεκρός στο πάτωμα και η γιαγιά ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι της, φωνάζοντας «νερό, νερό»! Μια ανυπόφορη οσμή είχε ποτίσει την ατμόσφαιρα, καθώς είχε αρχίσει η σήψη στο πτώμα του 91χρονου, ενώ οι ηλικιωμένοι είχαν αναγκαστεί να κάνουν πάνω τους τις σωματικές τους ανάγκες!

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την άμοιρη ηλικιωμένη στο νοσοκομείο. Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν «μας σκότωσαν, μας σκότωσαν», ενώ φέρεται ότι είπε πως οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι την περασμένη Παρασκευή. Οι αξιωματικοί της Ασφαλείας Αγρινίου ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η ληστεία, που ήταν το επικρατέστερο σενάριο, φαίνεται να… καταρρέει, αφού στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα.

Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό απ’ όλους τους χώρους του σπιτιού και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες, που δεν αποκλείεται να είναι άτομα τα οποία γνώριζε το ζευγάρι. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα δώσει η κατάθεση της 85χρονης, όταν ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This