Τι είπαν οι δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας

«Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε»

Must Read

Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών βρίσκονται από χθες το βράδυ τα δύο ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, που ξυλοκόπησαν δίχως έλεος τον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας, όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση για την απουσία μάσκας.

«Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και χτυπήσαμε τον σταθμάρχη γιατί αφού μας έκανε παρατήρηση μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε» ισχυρίστηκαν οι δύο ανήλικοι, ενώ ερωτηθέντες γιατί δεν πήγαν στην Αστυνομία είπαν ότι φοβήθηκαν και για αυτό άρχισαν να κρύβονται.

Μάλιστα, όπως είπαν, δεν είχαν αντιληφθεί εκείνη την ώρα τι ακριβώς είχαν κάνει, ωστόσο, όταν κατάλαβαν την έκταση που είχε λάβει το συμβάν και είδαν τα βίντεο από τον ξυλοδαρμό τους κυρίευσε ο φόβος της σύλληψης.

Περισσότερες όμως εξηγήσεις θα κληθούν να δώσουν στις δικαστικές Αρχές, καθώς η διαδικασία του αυτοφώρου είχε περάσει, επομένως θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή.

Η σύλληψη και η ανάμειξη ειδικού φρουρού

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, ζουν με την μητέρα τους στο Περιστέρι. Χθες το βράδυ άνδρες της Αστυνομίας περίμεναν έξω από το σπίτι τους, αφού νωρίτερα τους είχαν ταυτοποιήσει και όταν εκείνοι επέστρεψαν, τους πέρασαν χειροπέδες.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ανάμειξη στην υπόθεση και ειδικού φρουρού, ο οποίος διατηρεί επαφές με την μητέρα και τα ανήλικα αδέρφια και ήταν σύμφωνα με τη δικογραφία, αυτός που συμβούλευε τα αγόρια για τις κρυψώνες που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Όπως έγινε γνωστό, χθες το βράδυ εμφανίστηκε ατάραχος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. προκειμένου να ρωτήσει το λόγο που συνελήφθησαν τα δυο αδέλφια. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This