Μετανάστες μπούκαραν σε κατάστημα στην Χίο και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά με ξύλινο ρόπαλο!

Μπούκαραν στο μαγαζί και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους με το ρόπαλο

Must Read

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στο κέντρο της πόλης της Χίου, όταν ξέσπασε έξω από την επιχείρησή του άγριος καυγάς μεταξύ μιας ομάδας αλλοδαπών στον δρόμο, μέχρι που τρεις από αυτούς όρμησαν κυριολεκτικά στο κατάστημά του και τα έκαναν… γυαλιά-καρφιά!

Παρά τις παρακλήσεις του να μην προκαλούν ζημιές, οι εισβολείς εξακολούθησαν για άγνωστο λόγο να τα σπάνε, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα ξύλινο ρόπαλο! Ο καταστηματάρχης και άλλοι πολίτες ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ακινητοποίησαν δυο από τους μετανάστες ενώ ο τρίτος τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα, το ρόπαλο κατασχέθηκε και σε βάρος των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This