Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα από τρεις μαστροπούς

Must Read

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος που είχε γίνει στις 9 Ιουνίου του 2014 στο κέντρο της Αθήνας. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε χθες πως ο άστεγος άνδρας από τη Βουλγαρία, ο οποίος είχε βρεθεί στραγγαλισμένος, δολοφονήθηκε από τρεις… φίλους του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομικοί έρευνα είχαν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για… μαστροπεία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η 54χρονη γυναίκα που αναζητείται είχε καταγγείλει στην αστυνομία τον συνεργό της στο έγκλημα του άστεγου πως την εξωθούσε στην πορνεία.

Από την έρευνα του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προέκυψε πως οι δράστες έφαγαν και ήπιαν με το θύμα και μετά τον στραγγάλισαν με σχοινί. Έως σήμερα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που αποφάσισαν να τον δολοφονήσουν με βάναυσο τρόπο και στη συνέχεια να εξαφανιστούν.

Όπως ανέφεραν χθες αστυνομικές πηγές οι δράστες κρύβονταν μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στη Βουλγαρία, ωστόσο ενδέχεται να έχουν διαφύγει και σε άλλη χώρα του εξωτερικού. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνεργάζονται με τους αξιωματικούς των υπηρεσιών άλλων χωρών προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Ο θανάτους του 31 ετών αστέγου σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή επήλθε από ασφυξία καθώς τον έπνιξαν με σχοινί στον υπόγειο εγκαταλελειμμένο χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός του. Κατά το παρελθόν οι δράστες έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί , εκτός από τη μαστροπεία, -κατά περίπτωση- για ληστεία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και παράνομη παρακράτηση.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία τελεσθείσα με δόλο από κοινού, ενώ αναμένεται να εκδοθούν και διεθνή εντάλματα συλλήψεως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This