Ποιος είναι ο αστυνομικός που βοήθησε τα «αγρίμια» μετά τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Η ενασχόληση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το μπουζούκι και η τρίμηνη εκπαίδευση στην Ομάδα ΔΙΑΣ

Must Read

Σήμερα το πρωί επρόκειτο να απολογηθούν στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι αδελφοί που παραμένουν υπό κράτηση μετά τη σύλληψή τους για τον άγριο ξυλοδαρμό του 53χρονου σταθμάρχη στο μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας, την περασμένη Τετάρτη.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Τα δύο αδέλφια Δ.Η. και Τ.Η., που έχουν λάβει προθεσμία για να οργανώσουν την απολογία τους, φέρεται ότι δεν αποδέχονται την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους από τον εισαγγελέα, ενώ οι γονείς τους υποστηρίζουν ότι είναι παιδιά «διαμάντια» και αποδίδουν τον ξυλοδαρμό στην «κακιά στιγμή»!

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Ούτε αρνήθηκαν να τους πάρουν αποτυπώματα ούτε τίποτα. Τα παιδιά μου είναι “διαμάντια”. Τώρα, πώς έγινε αυτό, τι να σας πω; Ηταν η “κακιά στιγμή”; Πάλι καλά, δηλαδή, που είναι καλά ο άνθρωπος… Δεν τον έχω δει από κοντά» δήλωσε ο πατέρας των δύο αδελφών, ενώ η μητέρα τους πρόσθεσε: «Ο,τι έγινε, έγινε. Σημασία τώρα έχει να φανεί η αλήθεια».

Δείτε επίσης: Μάνα ανήλικων: «Τραμπούκος ο σταθμάρχης! Τα παιδιά μου ήταν τρομαγμένα» (video)

Ο 26χρονος ειδικός φρουρός

Πηγή: zougla.gr

Στον ανακριτή θα προσαχθεί και ο 26χρονος ειδικός φρουρός Ν.Κ., ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αν και του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης καθήκοντος. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο τον «καίει» η άρση απορρήτου των επικοινωνιών του!

Πηγή: zougla.gr

Ο Ν.Κ. θα δώσει εξηγήσεις γιατί εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του και πήγε το βράδυ της Παρασκευής στην Ασφάλεια Αθηνών για να μάθει «ως γείτονας» για ποιον λόγο είχαν συλληφθεί τα δύο αδέλφια. Μάλιστα, συμβούλευσε τη μητέρα τους πώς να απενεργοποιήσει τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα για να μην τα εξετάσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πώς να αναγνωρίζει τα αστυνομικά οχήματα. Ωστόσο, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του με τη μητέρα των δύο παιδιών καταγράφηκαν κι έτσι συνελήφθη και ο ίδιος.

3 μήνες εκπαίδευση πριν μπει στη ΔΙΑΣ

Οσοι τον γνωρίζουν περιγράφουν έναν αθλητικό νεαρό, ο οποίος παίζει μπουζούκι και πέρασε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας στις ομάδες Φοίνικας Περιστερίου, Παλαιό Φάληρο, Αγιοι Ανάργυροι, Αργοναύτης, Αχαρναϊκός, ΑΟ Σύρου, ΑΟ Καραβά, Ανθούπολη και Ατρόμητος Περιστερίου. Ηταν μεταξύ των επιτυχόντων της τελευταίας σειράς ειδικών φρουρών, η εκπαίδευση της οποίας κράτησε περίπου τρεις μήνες λόγω των αυξημένων αναγκών αστυνόμευσης. Αμέσως μετά την πρόσληψή του τοποθετήθηκε στην Ομάδα ΔΙΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This