Διάρρηξη στα… χαλαρά από «ποντικούς» που έφαγαν και έκαναν ντους, πριν την κοπανήσουν με εργαλεία αξίας 5.000€!

Στόχος των δραστών οι εγκαταστάσεις των φυτωρίων που βρίσκονται δίπλα στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»

Must Read

Θρασύτατοι ήταν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν το Σαββατοκύριακο στα φυτώρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αφού, πριν φύγουν αρπάζοντας μηχανήματα αξίας χιλιάδων ευρώ, έφαγαν, έκαναν ένα… χαλαρωτικό μπάνιο και έπαιξαν ακόμα και παζλ!

Οι διαρρήκτες, μία ομάδα περίπου πέντε ατόμων, εισέβαλαν αθόρυβα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις των φυτωρίων που βρίσκονται δίπλα στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» και άρπαξαν αλυσοπρίονα, λεπτά και ανθεκτικά νήματα, φυσητήρες και ένα χλοοκοπτικό, συνολικής αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ, ενώ οι ζημιές που προκάλεσαν υπολογίζονται σε τουλάχιστον 1.500 ευρώ. Όπως προέκυψε από τα ίχνη που άφησαν πίσω τους, διανυκτέρευσαν διασκεδάζοντας στα σπιτάκια που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι, έκαναν… τσιμπούσι τρώγοντας και πίνοντας και μάλλον πήραν και το… μπάνιο τους, ενώ μέχρι και παζλ βρέθηκε ανοιχτό σε ένα τραπέζι!

Επέστρεψαν επειδή κρύωναν

Το βράδυ της Κυριακής ένας εργαζόμενος των φυτωρίων που πέρασε τυχαία από εκεί αντιλήφθηκε με έκπληξη την παρουσία αγνώστων στον χώρο και ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη. Όπως είπε στο grtimes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, η Αστυνομία επέστρεψε λίγο αργότερα και συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία είχαν επιστρέψει στις εγκαταστάσεις των φυτωρίων για να πάρουν τα ρούχα που είχαν αφήσει, επειδή, όπως είπαν, είχε πολύ… κρύο!

«Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν. Δυστυχώς, παρατηρούνται αρκετά τέτοια περιστατικά και παραβατικές ενέργειες και σε πολλούς συμπολίτες μας. Ελπίζουμε σιγά σιγά με την προσοχή όλων αυτό το φαινόμενο να καμφθεί αρκετά», επισήμανε ο κ. Δημητριάδης.

*πηγή φωτό: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This