Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Διάρρηξη στα… χαλαρά από «ποντικούς» που έφαγαν και έκαναν ντους, πριν την κοπανήσουν με εργαλεία αξίας 5.000€!

Στόχος των δραστών οι εγκαταστάσεις των φυτωρίων που βρίσκονται δίπλα στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»

Θρασύτατοι ήταν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν το Σαββατοκύριακο στα φυτώρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αφού, πριν φύγουν αρπάζοντας μηχανήματα αξίας χιλιάδων ευρώ, έφαγαν, έκαναν ένα… χαλαρωτικό μπάνιο και έπαιξαν ακόμα και παζλ!

Οι διαρρήκτες, μία ομάδα περίπου πέντε ατόμων, εισέβαλαν αθόρυβα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις των φυτωρίων που βρίσκονται δίπλα στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» και άρπαξαν αλυσοπρίονα, λεπτά και ανθεκτικά νήματα, φυσητήρες και ένα χλοοκοπτικό, συνολικής αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ, ενώ οι ζημιές που προκάλεσαν υπολογίζονται σε τουλάχιστον 1.500 ευρώ. Όπως προέκυψε από τα ίχνη που άφησαν πίσω τους, διανυκτέρευσαν διασκεδάζοντας στα σπιτάκια που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι, έκαναν… τσιμπούσι τρώγοντας και πίνοντας και μάλλον πήραν και το… μπάνιο τους, ενώ μέχρι και παζλ βρέθηκε ανοιχτό σε ένα τραπέζι!

Επέστρεψαν επειδή κρύωναν

Το βράδυ της Κυριακής ένας εργαζόμενος των φυτωρίων που πέρασε τυχαία από εκεί αντιλήφθηκε με έκπληξη την παρουσία αγνώστων στον χώρο και ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη. Όπως είπε στο grtimes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, η Αστυνομία επέστρεψε λίγο αργότερα και συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία είχαν επιστρέψει στις εγκαταστάσεις των φυτωρίων για να πάρουν τα ρούχα που είχαν αφήσει, επειδή, όπως είπαν, είχε πολύ… κρύο!

«Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν. Δυστυχώς, παρατηρούνται αρκετά τέτοια περιστατικά και παραβατικές ενέργειες και σε πολλούς συμπολίτες μας. Ελπίζουμε σιγά σιγά με την προσοχή όλων αυτό το φαινόμενο να καμφθεί αρκετά», επισήμανε ο κ. Δημητριάδης.

*πηγή φωτό: grtimes.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ