Ρόδος: «Τέρας» κακοποιούσε την σύντροφό του και τα δίδυμα παιδιά της!

Must Read

Κόμπο στον λαιμό προκαλούν οι καταγγελίες μιας μητέρας από τη Ρόδο ότι ο πρώην σύντροφός της κακοποιούσε την ίδια και τα δίδυμα παιδιά της και μάλιστα στην πορεία βίασε το ένα από αυτά, που είναι κορίτσι! Όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, απέκτησε δίδυμα εκτός γάμου με έναν άνδρα που δεν τα αναγνώρισε και την εγκατέλειψε, αφήνοντάς τη να μεγαλώσει μόνη της τα μωρά.

Λίγο καιρό μετά γνώρισε τον κατηγορούμενο, με τον οποίο έκανε δεσμό. Όπως είπε, ο 40χρονος ήταν στην αρχή καλός μαζί τους και μάλιστα υποσχέθηκε στη γυναίκα ότι θα γίνει εκείνος πατέρας για τα παιδιά της! Οταν χώρισαν, όμως, η μητέρα των παιδιών πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε ότι, μέσα στο 2018, ο πρώην σύντροφός της κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά και αργότερα δεν δίστασε να βιάσει την ανήλικη κόρη της.

Από την έκθεση των παιδοψυχιάτρων που εξέτασαν τα παιδιά προέκυψε ότι υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων, ωστόσο δεν υπήρξε ιατροδικαστικό πόρισμα.

Από την πλευρά του, πάντως, ο 40χρονος αρνείται κατηγορηματικά όσα καταγγέλλονται σε βάρος του και ισχυρίζεται πως αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας της πρώην συντρόφου του για να τον εκδικηθεί.

βιασμός κορίτσι

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», προσκόμισε στοιχεία από τα οποία φέρεται ότι προκύπτει πως την επίμαχη περίοδο που του αποδίδεται ότι τέλεσε τα αδικήματα η σύντροφός του παρακολουθούνταν από την Πρόνοια.

Ο άντρας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και κατόπιν στην τακτική ανακρίτρια, οι οποίες με ομόφωνη απόφαση τον άφησαν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This