Έκρυβαν σε αγρόκτημα στην Θεσπρωτία 167 κιλά κάνναβης – Αναζητείται ο ένας από τους δύο δράστες

Βρήκαν έξι ταξιδιωτικούς σάκους με 83 συσκευασίες κάνναβης

Must Read

Όταν αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τους κορμούς εσπεριδοειδών δέντρων που βρίσκονταν μέσα σε ένα αγρόκτημα στο Ράγιο Θεσπρωτίας ως «καβάντζα» για να κρύψουν τις μεγάλες ποσότητες κάνναβης, δεν πίστευαν ότι θα γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές. Ο λόγος για δύο Αλβανούς που εισήγαγαν ποσότητες κάνναβης από την πατρίδα τους και σκόπευαν να τις συσκευάσουν και να τις διακινήσουν στην Ελλάδα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους για τις…«δουλειές» των δύο Αλβανών έστησαν επιχείρηση με την συνδρομή των ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και έκαναν έφοδο στο αγρόκτημα, έχοντας μαζί τους δύο σκύλους ανίχνευσης ναρκωτικών και περιπολίας. Ως εκ τούτου, έπιασαν στα «πράσα» τον ένα αλλοδαπό, ενώ ο συνεργός του εξακολουθεί να είναι άφαντος και αναζητείται από τις Αρχές.

Ακολούθησε έρευνα, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μέσα στα δέντρα, κρυμμένους έξι ταξιδιωτικούς σάκους που είχαν μέσα 83 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 167 κιλών και 510 γραμμαρίων. Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν χαρτοκιβώτια, κολλητικές ταινίες και μαρκαδόρος που προορίζονταν για τη συσκευασία των ναρκωτικών, κιάλια για την επιτήρηση της περιοχής, ένα μαχαίρι, αλλά και τρόφιμα που χρησιμοποιούσαν οι Αλβανοί στο διάστημα της διαμονής τους.

Ο αλλοδαπός, που δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This