Ένας 31χρονος στη Ναύπακτο είχε εμμονή με κοπέλα και μαχαίρωσε τον 35χρονο φίλο της

Ο δράστης έφυγε για το χωριό του το Λιδωρίκι του δήμου Δωρίδος, όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Must Read

Ύπουλη μαχαιριά σε νεαρό επιχειρηματία της Ναυπάκτου έριξε ένας 31χρονος από τη Φωκίδα, θεωρώντας ότι έμπαινε εμπόδιο στον… ήδη ανεκπλήρωτο έρωτά του.

Ο Α.Ρ. -που ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Άμφισσας- μπήκε στο κατάστημα επίπλων που διατηρεί ο 35χρονος Σπύρος και τον μαχαίρωσε στον λαιμό! Ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης είχε εμμονή με μία κοπέλα που τον είχε απορρίψει αρκετές φορές και η οποία έκανε σχέση με το θύμα. Σύμφωνα με φίλους του άτυχου επιχειρηματία, ο 31χρονος Α.Ρ. θεωρούσε εμπόδιο τον 35χρονο στη προσπάθειά του να κατακτήσει την κοπέλα και μάλιστα σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφραζε την οργή του για τον άτυχο άντρα, βρίζοντάς τον και απειλώντας τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του.

Τον ίδιο «πόλεμο» έκανε και στην κοπέλα με την οποία ήταν ερωτευμένος, την οποία πολιορκούσε για χρόνια παρά τις συνεχείς απορρίψεις της. Μάλιστα, πριν από περίπου τρία χρόνια είχε ταξιδέψει στην Κρήτη όπου εκείνη σπούδαζε, αλλά και πάλι του έδειξε ότι δεν την ενδιέφερε.

Τότε ο 31χρονος άρχισε να γίνεται επιθετικός με αναρτήσεις του και μάλιστα σε μία από αυτές είχε τοποθετήσει τη φωτογραφία της σε έναν… τάφο (!) γράφοντας «Η ζωή εν τάφω»! Επίσης, είχε φωτογραφηθεί έξω από το σπίτι της, γράφοντας χυδαία σχόλια.

Το απόγευμα του Σαββάτου μπήκε στο κατάστημα επίπλων και πλησίασε τον άτυχο άντρα. Όπως είπε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της απόπειρας δολοφονίας στο npress, εκείνη τη στιγμή ο ίδιος βρισκόταν στο μαγαζί για να παραλάβει κάποια πράγματα. Τότε, είδε τον δράστη να μπαίνει, να πλησιάζει τον 35χρονο, να τον αγκαλιάζει και με το άλλο χέρι να βγάζει ένα μαχαίρι περίπου 20 εκατοστών, το οποίο κάρφωσε δύο φορές στο πλάι του λαιμού του!

Αιμόφυρτο το θύμα προσπάθησε να πάει στο γραφείο του για να καλέσει βοήθεια, αλλά σωριάστηκε λιπόθυμο. Ο πελάτης κάλεσε τη μητέρα του άτυχου άντρα και ασθενοφόρο. Ο δράστης έφυγε για το χωριό του το Λιδωρίκι του δήμου Δωρίδος, όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στους οποίους ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι είχε πετάξει το μαχαίρι σε έναν κάδο αδρανών υλικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This