«Κρύβεται» η φιλόλογος που αποπλάνησε τον 13χρονο

Eπτασφράγιστο μυστικό κρατείται το πότε θα πάει στον ανακριτή

Must Read

O χρόνος που θα απολογηθεί η 36χρονη φιλόλογος κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό προκειμένου να αποφύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Οι διαρροές ήθελαν χθες στο γραφείο του ανακριτή την εκπαιδευτικό που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της, κάτι που διέψευσε ο συνήγορός της επισημαίνοντας ότι η μυστικότητα της ανάκρισης θα τηρηθεί «μέχρι κεραίας». «Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση… Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μάς επιβάλλουν. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά να είναι η προστασία του ψυχισμού του ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειάς του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορουμένης και στην οικογένειά της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Απόστολος Κοντός.

«Καυτές» φωτογραφίες στον υπολογιστή

Η καθηγήτρια φέρεται ότι ασκούσε επιρροή στον ανήλικο μαθητή, ώστε να μην μπορεί να της αντισταθεί και ότι είχε ερωτικές επαφές μαζί του σε δωμάτια ξενοδοχείων, στο αυτοκίνητό της, ακόμα και στο σπίτι του την ώρα που υποτίθεται ότι του παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού εντόπισε «καυτές» φωτογραφίες στον υπολογιστή του και προχώρησε σε καταγγελία εναντίον της καθηγήτριας. Ανάλογα ευρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν και στο κινητό του μαθητή, ο οποίος εμφανίζεται να είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του την ιδιαίτερη σχέση του.

Ο συνήγορος της καθηγήτριας παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά της εντολέως του φέρει «μεγάλη ηθική απαξία», όμως προέταξε τον σεβασμό των δικαιωμάτων της, επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών, ότι βρίσκεται σε σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της ζητώντας ειλικρινή συγγνώμη και δηλώνοντας έτοιμη να βοηθήσει με όποιον τρόπο τής ζητηθεί για την προστασία του ψυχισμού του ανηλίκου. Μετά την απολογία της ο ανακριτής μαζί με τον εισαγγελέα θα κρίνει αν θα πρέπει να προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This