«Ξέρω το μέρος που εξαφάνισαν την Ευαγγελία Λυτινάκη τα αδέρφια της»!

Συναγερμός από τηλεφώνημα αγνώστου στο «Φως στο τούνελ» για την άφαντη Λυτινάκη! O αδελφός και μία αδελφή της κατηγορήθηκαν το 2018 για τον φόνο της

Must Read

Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θρίλερ με την εξαφάνιση της 76χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη από τα Χανιά τον Δεκέμβριο του 2018 που, κατά τις εισαγγελικές Aρχές της Κρήτης, δολοφονήθηκε από τον αδελφό και την αδελφή της επειδή αρνιόταν πεισματικά να πουλήσει το μερίδιό της από μία παραλιακή έκταση.

Eνα τηλεφώνημα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» σήμανε συναγερμό, καθώς ο άνθρωπος που μιλούσε από την άλλη άκρη της γραμμής υποστήριξε πως γνωρίζει το μέρος όπου «εξαφάνισαν» την άτυχη ηλικιωμένη. Το τηλεφώνημα που έγινε την Παρασκευή, δηλαδή μόλις μία μέρα μετά την κηδεία του 80χρονου αδελφού της Λυτινάκη, Θοδωρή, εγείρει πολλά ερωτήματα.

Στην κηδεία

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, αίσθηση προκαλούν και οι τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος, που ήταν να μη χτυπήσουν πένθιμα οι καμπάνες και να μη μάθει η αδελφή του (στην οποία, επίσης, έχει ασκηθεί δίωξη) ότι έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν ήθελε να πάει στην κηδεία του!

Ο αδελφός της

Τα ίχνη της Ευαγγελίας Λυτινάκη χάθηκαν μυστηριωδώς στις 9 Δεκεμβρίου του 2018, από το 7ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ενώ η φιγούρα της είχε καταγραφεί από κάμερα γειτονικού σπιτιού.
Εκείνη τη μέρα είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της αδελφής της. Από τις έρευνες είχε προκύψει ότι η άτυχη ηλικιωμένη δεν πήρε ποτέ το λεωφορείο της γραμμής για να επιστρέψει στο σπίτι όπου έμενε μόνη σε κοντινή απόσταση, ενώ το ίδιο απόγευμα απενεργοποιήθηκε το τηλέφωνό της.

Βίντεο που δείχνει την 76χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε

Την πίεζαν να συμφωνήσει

Η 76χρονη, που δεν είχε κάνει δική της οικογένεια, φέρεται ότι πιεζόταν από τα δύο αδέλφια της για να συμφωνήσει με την πώληση των οικοπέδων τους, αφού ο υποψήφιος αγοραστής ήθελε να τα αγοράσει όλα μαζί ώστε να μπορέσει να τα αξιοποιήσει στην παραλιακή ζώνη του Πλατανιά. Υπάρχει και άλλη μία αδελφή, που δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Τον Ιανουάριο του 2019 ο εισαγγελέας Χανίων άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία σε βάρος του αδελφού και της μίας αδελφής, οι οποίοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο 80χρονος είχε ισχυριστεί ότι στο οικόπεδο που του αναλογούσε στην παραλία του Πλατανιά έχτισε δικό του σπίτι, κάτι που δείχνει ότι δεν είχε σκοπό να πουλήσει. Μάλιστα, κάποια στιγμή φέρεται ότι υποστήριξε πως ένας «διαπλεκόμενος επιχειρηματίας» είχε βάλει στο μάτι το ακίνητο και δεν θα δίσταζε να κάνει οτιδήποτε για να βγάλει από τη μέση την αδελφή του που αντιδρούσε. Με τον θάνατό του έπαψε οριστικά κάθε δίωξη σε βάρος του και απομένει να αναδειχθεί ποια θα είναι η ποινική τύχη της άλλης αδελφής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This