Στη φυλακή ο 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε μαθητή επί 7 χρόνια

Ο καθηγητής Ειδικής Αγωγής ασελγούσε σε βάρος του αγοριού, ακόμη και παρουσία τεσσάρων φίλων του!

Must Read

Οργή προκαλεί η αποκάλυψη για την αρρωστημένη δράση ενός 62χρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος συνελήφθη στο Περιστέρι το απόγευμα της Παρασκευής. Οι γονείς ενός ανήλικου μαθητή κατήγγειλαν ότι ο καθηγητής ασελγούσε τα τελευταία επτά χρόνια σε βάρος τού ηλικίας 15 χρόνου σήμερα γιου τους, ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Αμέσως μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, ο 62χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου μαθητή, κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για την φυλακή.

Ο 60χρνος που είναι εν ενεργεία καθηγητής Ειδικής Αγωγής σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης, συνδέεται με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του παιδιού και, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη των γονέων του ανηλίκου για να πηγαίνει στο σπίτι του.

Εφιάλτης επί επτά χρόνια

Από την ηλικία των 8 ετών και επί επτά ολόκληρα χρόνια φέρεται ότι ικανοποιούσε στο παιδικό κορμάκι τις αρρωστημένες του ορέξεις, κάνοντας ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Μάλιστα, στην καταγγελία των γονέων αναφέρεται ότι ο 62χρονος ασελγούσε σε βάρος του αγοριού, ακόμη και παρουσία τεσσάρων φίλων του!

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ως πειστήρια τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του 62χρονου προκειμένου να αναλυθούν οι συνομιλίες του από την εγκληματολογική υπηρεσία και να εξακριβωθεί αν είχε παρασύρει στα δίχτυα του και άλλα ανήλικα παιδιά. 

Φωτό: zougla.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This