Συνελήφθη η «αφέντρα» που εκβίαζε τον Lamanif με το ροζ βίντεο

Οι αστυνομία ψάχνει τον υπολογιστή και το κινητό της

Must Read

Η «αφέντρα» που σύμφωνα με τις καταγγελίες του 24χρονου ράμπερ Λάμπρου Μανιφάβα, τον εκβίαζε για το ροζ βίντεο με τις προσωπικές του στιγμές, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η 30χρονη γυναίκα συνελήφθη σε παραλία της Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα που διέταξε η Διώξη Εκβιαστών.

Η «αφέντρα» συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω της βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, όμως οι αστυνομικοί κατέσχαν το κινητό της τηλέφωνο όπως και τον υπολιστή της προκειμένου να εξεταστεί η συμμετοχή της στην διακίνηση του βίντεο αλλά και να ερευνηθούν οι απειλές που κατήγγειλε ο Lamanif.

Η νεαρή γυναίκα η οποία πιθανόν να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

«H κοπέλα είχε εξαφανιστεί» λέει ο δικηγόρος του Lamanif

Ο δικηγόρος του Λάμπρου Μανιφάβα, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε ότι η 30χρονη είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση: «Tην προηγούμενη Παρασκευή καταθέσαμε έγκληση μέσα στην οποία αναφέρουμε όλα τα στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση και θα βοηθήσουν την αστυνομία ώστε να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία. Η κοπέλα αυτή είχε εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα. Δεν βρισκόταν στο σπίτι της, γι αυτό και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ψάχνουν τρόπους, από την στιγμή που δεν ήταν αυτόφωρο το αδίκημα που καταγγέλλουμε, να την προσεγγίσουν. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το πού μπορούν να την βρουν όπως κι έγινε» δήλωσε ο δικηγόρος, Νίκος Δαμιανός ο οποίος πρόσθεσε ότι ο εντολέας του αισθάνεται δικαιωμένος με αυτή την εξέλιξη: «Ο εντολέας μας αισθάνεται χαρά και ανακούφιση γιατί φαίνεται ότι η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, η αστυνομία παρακολουθεί στενά το γεγονός και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και στην δική μας την υπόθεση» δήλωσε.

Δείτε επίσης: Ο Lamanif μήνυσε την «αφέντρα» και τους ράπερ που διέρρευσαν το ροζ βίντεο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This