Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

«Τσάκωσαν» τον φαντομά που αναζητούσαν 20 χρόνια – Πώς παγίδευε τα θύματά του (video)

Έκλεβε τις κάρτες ηλικιωμένων για να τζογάρει

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άνθρωπος «φάντασμα» που αναζητούσαν οι αρχές εδώ και δύο δεκαετίες, ο οποίος εξαπατούσε κυρίως ηλικιωμένους έξω από ATM και έκλεβε τις κάρτες τους για να… τζογάρει.

Ο 51χρονος φαντομάς είχε καταφέρει να σβήσει τα ίχνη του από την εφορία, ενώ ταυτόχρονα άλλαζε συνεχώς σπίτια τα οποία νοίκιαζε μέσω AirBnb, διατηρούσε πακιστανικά τηλέφωνα και έκανε τις μετακινήσεις του με ταξί. Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, όμως εκείνος κατάφερνε να ξεγλιστράει για 20 ολόκληρα χρόνια.

«175.000 ευρώ λεία»

Ο απατεώνας ψάρευε τα θύματά του έξω από καταστήματα ATM και προσποιούταν ότι θα τους βοηθήσει με τις συναλλαγές τους γιατί τα μηχανήματα παρουσιάζαν τεχνικά προβλήματα. Ο φαντομάς έπαιρνε το pin των πελατών και αφού τους βοηθούσε να κάνουν την συναλλαγή τους, τους επέστρεφε μια άλλη κάρτα της ίδιας τράπεζας και στη συνέχεια με εκείνες που είχε κλέψει, αγόραζε από περίπτερα προπληρωμένες κάρτες για να τζογάρει σε διαδυκτιακά τυχερά παιχνίδια. Από το 2018, ο «φανταμάς» είχε αποσπάσει συνολικά 175.000 ευρώ από 76 ηλικιωμένους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ