Βίντεο με βίαιο ξυλοδαρμό κοριτσιού στη Νέα Σμύρνη και σοβαρότατη καταγγελία

Καταγγέλλουν ενέργειες που παραπέμπουν σε βιασμό!

Must Read

Ένα βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό κοριτσιού στη Νέα Σμύρνη, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλεί αποτροπιασμό. Ακόμα πιο φρικτή όμως είναι η καταγγελία η οποία έχει αναρτηθεί από την Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης και αναφέρεται στην βάναυση κακοποίηση 18χρονης κοπέλας από αστυνομικές δυνάμεις στη Νέα Σμύρνη.

Το Newsbreak.gr παραθέτει το βιντεο όπως αναρτήθηκε στα ΜΚΔ και αυτούσια την καταγγελία για την κακοποίηση της 18χρονης που ήδη αναπαράγεται από πλήθος ΜΜΕ. Η κοινωνία απαιτεί επίσημες απαντήσεις γιατί το γεγονός – εάν ισχύει – είναι πρωτοφανές και τα ελληνικά χρονικά.

Δείτε το βίντεο:

https://vimeo.com/522768121

Και το βίντεο με το συμβάν που προηγήθηκε:

https://vimeo.com/522852170

Και ακολουθεί αυτούσια η καταγγελία όπως αναρτήθηκε από την Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης στο Facebook

#Δίκτυο_αλληλεγγύης_ενημέρωσης #ΔΑΕ68 #Ενημέρωση
Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε:
18χρονη από την Ναύπακτο ξυλοκοπείται και παρενοχλειται σεξουαλικά από αστυνομικούς.
“Το βράδυ της 9/3/2021 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης , κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που διεξήχθησαν,η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την εκδίκηση για τα συμβάντα που προηγήθηκαν,ξυλοκοπούσε ανελέητα και μοίραζε πλαστές κατηγορίες σε όσους βρίσκονταν εκεί.
Ένα από τα θύματά τους ήταν και η 18χρονη Έφη.
Αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ,στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου το μαρτύριο της συνεχίστηκε.Σύμφωνα με την ίδια,ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντας της “ΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ”.Ενώ,ο άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια και της είπε “ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ”. Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε,της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και μετά από περεταιρω διαμαρτυρίες της, ξυλοκοπήθηκε και από τους υπόλοιπους ΜΑΤατζηδες που βρίσκονταν εκεί.Ενώ η Έφη έκανε εμετό με αίμα,οι ΜΑΤατζηδες της φώναζαν “ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ;”.Στη συνέχεια, ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί της απάντησαν “ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ” και τη ξαναχτύπησαν στο πρόσωπο.Σχεδον 24 ώρες μετά τη σύλληψη της,όχι μόνο δεν της έχει προσφερθεί ιατρική περίθαλψη, αντιθέτως έχει δεχθεί πολλαπλές απειλές βιασμού.”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This