Παρασκευή 6/8/2021

Αυτός είναι ο παράγοντας κολύμβησης που κακοποιούσε σεξουαλικά 10χρονες

Αποκαλύφθηκε το «τέρας» της πισίνας

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες του 74χρονου παράγοντα κολύμβησης που κακοποιούσε σεξουαλικά δύο κοριτσάκια 10 ετών!

Πρόκειται για τον Θεοχάρης Ασημακόπουλος ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία των κοριτσιών που σήμερα είναι 17 ετών. Σύμφωνα με τον προπονητή των δύο κοριτσιών ο 74χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών που πήγαιναν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο του συλλόγου του οποίου ήταν ιδρυτικό στέλεχος στο Περιστέρι και είχε προσφερθεί να τα επιστρέφει στο σπίτι τους. 

18032021gadadimosiop003

Από την πλευρά του, ο 74χρονος στην κατάθεσή τους στις Αρχές ισχυρίστηκε ότι νοιαζόταν για τις ανήλικες και τους έλυνε απορίες για θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης! Τα στοιχεία του δημοσιοποιούνται μετά από αίτημα αξιωματικών του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να διαπιστώσουν αν και άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματά του. 

18032021gadadimosiop001

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη, του άνδρα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον Ασημακόπουλο Θεοχάρη του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 12-4-1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

1. Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,

2. Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,

3. Βιασμό,

4. Παράνομη κατοχή όπλων

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ