Ο… Σαλβαδόρ Νταλί «χτύπησε» τα διόδια της Αττικής Οδού στην Ανθούσα!

Eμπνευσμένος από το... «La Casa de Papel»

Must Read

Λάτρης του… Σαλβαδόρ Νταλί και της γνωστής σειράς του Netflix «La Casa de Papel» φαίνεται ότι είναι ένας ένοπλος ληστής ο οποίος «χτύπησε» τα διόδια της Αττικής Οδού στον σταθμό Ανθούσα, με σκοπό να ξαφρίσει τα ταμεία.

Ο κουκουλοφόρος ληστής με τα μαύρα ρούχα και την αποκριάτικη μάσκα, που ήταν εμπνευσμένη από τη δημοφιλή ισπανική παραγωγή, εμφανίστηκε στα διόδια της Αττικής Οδού λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, με σκοπό να αρπάξει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε. Ο… Σαλβαδόρ Νταλί, που προφανώς είχε παρακολουθήσει τον στόχο του, πλησίασε από τα αριστερά έναν 51χρονο υπάλληλο που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, κόλλησε το όπλο πάνω στο σώμα του και φώναξε δυνατά: «ΛηστείαΟ ανυποψίαστος υπάλληλος έκανε αμέσως στην άκρη, φανερά σαστισμένος, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Τότε ο ληστής άνοιξε με αστραπιαίες κινήσεις το ταμείο, άρπαξε τα μετρητά, ύψους 600 ευρώ, που υπήρχαν μέσα και έγινε καπνός, χωρίς να προλάβει κάποιος να τον σταματήσει.

Έρευνα για τον μασκοφόρο

Οπως προέκυψε από την κατάθεση που έδωσε ο 51χρονος υπάλληλος στους άνδρες της Αστυνομίας, ο ληστής με την αποκριάτικη μάσκα είναι ύψους περίπου 1,75 μ. και μιλούσε ελληνικά. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με σκοπό την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του μασκοφόρου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα στο Netflix η σειρά «La Casa de Papel» δεν είναι λίγοι οι κακοποιοί που έχουν επιλέξει τη μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί προκειμένου να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους κατά τη διάρκεια μιας ληστείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This