Μπογιατζής – «μέντιουμ» βίασε 22χρονη με νοητική στέρηση

Ο Αλβανός με τις... μεταφυσικές δυνάμεις έλεγε ότι μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και τον καρκίνο

Must Read

Η αποκάλυψη ότι ένας Αλβανός βίασε κατ’ επανάληψη μία 22χρονη με νοητική υστέρηση, αφού προηγουμένως είχε πείσει τον πατέρα της ότι ήταν «οραματιστής – πνευματιστής» και ότι με τις… υπερφυσικές του ιδιότητες θα μπορούσε να βοηθήσει την κόρη του στο πρόβλημά της, είχε συγκλονίσει τη Λάρισα πριν από έναν μήνα!

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό τότε είναι ότι ο 40χρονος, που δεν δίσταζε να εκμεταλλεύεται τον πόνο ανθρώπων που έψαχναν μια σανίδα σωτηρίας για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εργαζόταν τη μέρα ως… μπογιατζής και, όταν σχολούσε, αποκτούσε… ενόραση! Ο πνευματιστής – ελαιοχρωματιστής είχε τον τρόπο να εντυπωσιάζει τα θύματά του με το να τους φανερώνει πολύ προσωπικά γεγονότα από τη ζωή τους. Πληροφορίες τις οποίες θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ακόμα και από το φιλικό τους περιβάλλον, αλλά οι άνθρωποι πάνω στον πόνο τους δεν το σκέφτονταν αυτό και έπεφταν στην παγίδα του, καθώς ισχυριζόταν χωρίς ίχνος ντροπής πως θεραπεύει τις άρρωστες ψυχές, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να λέει ότι μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και τον καρκίνο!

Ετσι έκανε και με τον πατέρα της άτυχης 22χρονης, στον οποίο είχε πει πως μπορεί να βοηθήσει την κόρη του γιατρεύοντας τη μειωμένη πνευματική και νοητική κατάστασή της «διά της χάρης του Θεού». Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η κοπέλα στα τέλη Φεβρουαρίου, ο βιασμός της είχε γίνει το καλοκαίρι και για τον λόγο αυτόν διεξάγεται σε βάρος του προκαταρκτική εξέταση.

Η κοπέλα δεν είχε μιλήσει νωρίτερα γιατί ο 40χρονος της είχε πει πως όλα όσα της έκανε προβλέπονταν από τη διαδικασία που θα την ωθούσε να γίνει καλά! «Πριν ανοίξω την πόρτα, μου είπε αυτολεξεί “και θυμήσου, μη μιλήσεις πουθενά, όπως είπαμε… Κάποια πράγματα τα κρατάμε μαζί μας μέχρι τον τάφο μας”» ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπέλα στη μηνυτήρια αναφορά της, προσθέτοντας ότι φοβόταν να ζητήσει βοήθεια και να σταματήσουν οι «συνεδρίες», γιατί μεταξύ άλλων της είχε πει ότι μπορούσε να διαβάζει τις σκέψεις της

Υστερα από κάποιες επισκέψεις στο σπίτι της κοπέλας, και αφού έψαξε το δωμάτιο μήπως υπήρχαν κρυφές κάμερες, ο Αλβανός «μέντιουμ» βρήκε στα μέσα του περασμένου Ιουλίου την ευκαιρία να την απομονώσει σε στιγμές που οι γονείς της δεν βρίσκονταν στο σπίτι και τη βίασε με το πρόσχημα πως τα… πνεύματα τον καλούσαν να το κάνει! «Οταν ολοκλήρωσε την πράξη, μου τόνισε με τρόπο επιτακτικό ότι δεν έπρεπε να μιλήσω σε κανέναν, πόσο μάλλον στον πατέρα μου διότι θα χαλούσα τη φιλία τους. Αν, όμως, μιλούσα, μου δήλωσε ότι θα με έβγαζε τρελή. (…) Δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω» είπε η 22χρονη, η οποία αποκάλυψε ότι εκείνο το καλοκαίρι ο 40χρονος τη βίασε άλλες δύο φορές.

Δεύτερη καταγγελία

Πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του ελαιοχρωματιστή και δεύτερη γυναίκα που υπήρξε υποψήφιο θύμα του! Ο αδίστακτος Αλβανός μπογιατζής τής έταξε πως θα της έβρισκε δουλειά, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στις… μεταφυσικές δυνάμεις του. Ο 40χρονος απατεώνας διέδιδε πως είχε εργαστεί στη Νέα Υόρκη ως εργολάβος οικοδομών, αλλά εκεί του δόθηκε η δυνατότητα να γίνει «ερευνητής» της ψυχής βασανισμένων ανθρώπων που ψάχνουν διέξοδο! Ομως κάθε άλλο παρά οραματιστής ήταν, αφού, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα social media, το βασικό επάγγελμά του ήταν μπογιατζής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This