Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εξαφανισμένο Στάθη! Στη Βρετανία ο Δημήτρης Άνθης

Ψάχνει απαντήσεις για την εξαφάνιση του αδερφού του

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Βρετανία βρίσκεται εξαιτίας της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης, που ταξίδεψε εκεί με σκοπό να βρει απαντήσεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση του πολυαγαπημένου αδελφού του, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο Ντέβον στις 8 Μαρτίου.

Μόλις ολοκληρωθεί η υποχρεωτική καραντίνα που του έχει επιβληθεί, σκοπεύει να πάει στο σημείο της εξαφάνισης. «Η Αστυνομία μού είπε ότι δεν έχει απαντήσεις. Υπάρχουν τόσες ερωτήσεις, αλλά όχι και απαντήσεις…» δήλωσε ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του αδελφού του να εξαφανιστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, καθώς πρόκειται για έναν δραστήριο και αισιόδοξο άνθρωπο.

Οπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Άνθης είναι ένα ψυχολογικό ράκος, καθώς ο αδερφός του Στάθης εξαφανίστηκε λίγες ημέρες μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος γνωστού ηθοποιού αλλά και συγγενικού του προσώπου για βιασμό.

Εντονο προβληματισμό και ερωτήματα γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Στάθη Ανθη προκαλεί ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε σε έναν συνάδελφό του λίγες ημέρες προτού χαθούν τα ίχνη του. Σε αυτό ακουγόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη δουλειά του, όπου πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί νεκρός ένας εργαζόμενος.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»

«Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα, επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής.. έλεγε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου του, ο Στάθης βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου και έκτοτε αγνοείται. Η οικογένειά του εκτιμά ότι πιθανότητα ήθελε να αποφύγει κάποιους ή ότι έπεσε θύμα εργασιακού εκφοβισμού, κάτι που είχε συμβεί και παλιότερα, κυρίως λόγω της καταγωγής του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ