«Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς» – Τι έψαχνε στο διαδίκτυο η 35χρονη Έφη

Must Read

Ένα χρόνο μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 35χρονη Έφη που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι, αποφάσισε να απολογηθεί και ζητώντας συγγνώμη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει.

Με ισχυρισμούς τύπου «δεν είμαι χημικός, δεν είμαι χημικός δεν γνώριζα» η 35χρονη Έφη αναφέρει στην απολογία της ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα αλλά να την εκδικηθεί. Μάλιστα αρνήθηκε ότι αναζητούσε τρόπους να σκοτώσει την 34χρονη όσο εκείνη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο το ιστορικό των αναζητήσεών της στον προσωπικό της υπολογιστή, ο οποίος μεταφέρθηκε για έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, «δείχνει» συγκλονιστικά στοιχεία. Σύμφωνα με το T-Live, τις ημέρες από 21 έως τις 23 Μαΐου που οι γιατροί έδιναν μάχη να σώσουν το μάτι της Ιωάννας, η βιτριολίστρια έκανε αναζητήσεις όπως:

  • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  • Πού πουλάνε υδροκυάνιο
  • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  • Θανατηφόρα αέρια
  • Δηλητήρια
  • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

Μέσω του δικηγόρου της η Ιωάννα εξοργισμένη από την στάση της 35χρονης, αρνείται τη συγγνώμη της κατηγορούμενης. Μιλώντας στο Open, ο Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για συνεργό που την βοήθησε να προμηθευτεί το καυστικό υγρό. Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα η κατηγορούμενη στην απολογία της δεν λέει απολύτως τίποτα, ενώ φαίνεται ότι είναι «δασκαλεμένη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This