Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Όπλα, ναρκωτικά, λεφτά και 33 συλλήψεις στον καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας

Απ’ όλα είχε ο μπαξές στον καταυλισμό των Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας. Από όπλα μέχρι και ναρκωτικά για όλα τα βαλάντια…
Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Απριλίου έφερε στο φως τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες πουλούσαν ναρκωτικά διοχετεύοντας τα στην «αγορά» της Κορίνθου. Μάλιστα, οι δράστες χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για τα ναρκωτικά όπως «κότα» και «άσπρες μπλουζες» για την κοκαΐνη και «χώμα» με «κόκκινες μπλούζες» για την ηρωίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν μέσα και έξω από τον καταυλισμό των Ρομά, όπου οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε 33 συλλήψεις (21 άνδρες ηλικίας από 22-55 ετών και 12 γυναίκες, ηλικίας από 19-44 ετών).

Η επιχείρηση έγινε μετά από αξιοποίηση στοιχείων από παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδέσεων για τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας όπου διακινούσαν τις ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, κοκαϊνης και ναρκωτικών δισκίων.
Οι έλεγχοι σε σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα, στον καταυλισμό έφεραν στο φως 749 γραμμάρια ηρωίνης, 121 γραμμάρια κάνναβης, 61 γραμμάρια κοκαϊνης, δυο ζυγαριές ακριβείας ένα περίστροφο δυο κυνηγετικά όπλα, και 36 κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ