Κρήτη: Έστησε τροχαίο για να ξεκάνει τον άνδρα που μισούσε!

Must Read

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ άφησε η διερεύνηση ενός τροχαίο ατυχήματος που είχε σημειωθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές,  περίπου στις 14:00, ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο πρώην περιαστικού δήμου, έπεσε εκείνη την ημέρα πάνω σε έναν πεζό νέο άντρα και στην συνέχεια ο οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί. Τραυματισμένος ο άνδρας κυρίως στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr στην Τροχαία σήμανε συναγερμός και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και του οδηγού ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τον πεζό. Ωστόσο από την προανάκριση προέκυψε πως ο οδηγός είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του τροχαίου και έτσι η υπόθεση πήρε τελείως διαφορετική διάσταση.

Το προανακριτικό υλικό της Τροχαίας διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και βάση των στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου σε βάρος του πεζού.

Η υπόθεση πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This