Μαχαίρωσαν άνδρα μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Ερμούπολης! (video)

Το θύμα της επίθεσης σωριάστηκε αιμόφυρτο, σφαδάζοντας από τους πόνους

Must Read

Άνδρας σωριάστηκε αιμόφυρτος καταμεσής της Ερμούπολης, δεχόμενος επίθεση με μαχαίρι, μέρα μεσημέρι!   

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πρωτεύουσα της Σύρου, όταν 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος περπατούσε μαζί με δύο γυναίκες στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστη γυναίκα. Και, αφού διένυσε μερικά μέτρα σφαδάζοντας από τους πόνους, σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά στις κλειστές καφετέριες.

Το σημείο της επίθεσης

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή.

Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με το θύμα προσήχθησαν για ανάκριση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η γυναίκα που τον μαχαίρωσε ήταν μία εκ των δύο ή αν η επίθεση συνέβη από τρίτη γυναίκα, η οποία και τους παρακολουθούσε.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This