Απόπειρα αρπαγής 18χρονης στην Ιεράπετρα! Συνελήφθη ο δράστης

Must Read

Σοκ στους κατοίκους της Ιεράπετρας και όχι μόνο έχει προκαλέσει η απόπειρα αρπαγής μιας 18χρονης κοπέλας από έναν νεαρό Αλβανό, ο οποίος και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα στις 11 το πρωί θα οδηγηθεί, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νομού Λασιθίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός, που τον τελευταίο καιρό διαμένει στη δημοτική ενότητα Μακρύ Γιαλού, φέρεται να επιχείρησε προχθές τη νύχτα να αρπάξει την ανυποψίαστη κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της στο κέντρο της Ιεράπετρας και να την βάλει με το ζόρι στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας κ. Νεκτάριο Φρονιμάκη, αλλά και στα γραφεία της «Νέας Κρήτης», και δεν είναι το πρώτο που έχει γίνει γνωστό με επίκεντρο την πάνω παιδική χαρά της Ιεράπετρας, στην περιοχή Λάκκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This