Ανατριχίλα! Άνδρας ανεβάζει βίντεο και λέει πώς σκοτώνει σκυλάκια στη Θεσσαλονίκη (video)

Προσοχή σκληρές εικόνες - Το βίντεο έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Must Read

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη μετά το βίντεο που έχει αναρτηθεί από άνδρα που ισχυρίζεται ότι σκοτώνει τα αδέσποτα της περιοχής.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Youtube με τίτλο «Βλαντ κατά των παρασίτων», ο άνδρας παρουσιάζεται ως Ρώσος και αναφέρει ότι τον λένε Βλαντ. O ίδιος καταγράφει με την κάμερα του μια αγέλη κακόμοιρων αδέσποτων σκύλων και αναφέρει «Δείτε αυτά τα απαίσια ζώα. Θα λύσω το πρόβλημα».

Στη συνέχει φαίνεται να καλεί τα σκυλάκια τα οποία έρχονται στο μέρος του χαρούμενα, κουνώντας την ουρά τους. Φαίνεται να τους βάζει φαγητό στα μπολάκια που τους έχουν τοποθετήσει κάτοικοι της περιοχής που τα φροντίζουν και στη συνέχεια το πλάνο αλλάζει και δείχνει έναν σκύλο να έχει σπασμούς, ακριβώς όπως αντιδρούν όταν δηλητηριάζονται από φόλα. Ο ίδιος αναφέρει και τα σκευάσματα που χρησιμοποίησε.  Σοκ, φρίκη και οργή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της voria.gr που ανέδειξε το θέμα, η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Σείριος» έχει απευθυνθεί ήδη στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη ΓΑΔΑ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το βίντεο είναι αληθινό. Ο άνδρας βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως και τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο κανάλι του.

https://www.youtube.com/watch?v=IsNd6F2bErM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαλάει ο καιρός μέχρι το βράδυ: Κακοκαιρία-εξπρές με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

«Πέφτει» η θερμοκρασία - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

More Articles Like This