Συνελήφθη παιδόφιλος στην Πρέβεζα που παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 11χρονο κορίτσι

Must Read

Το ένστικτο και η εξυπνάδα ενός 11χρονου κοριτσιού ήταν εκείνα που το έσωσαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας μεσήλικας του ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητό του για να…πάνε βόλτα! 

Συγκεκριμένα, ένας παιδόφιλος παρακολουθούσε από μικρή απόσταση την 11χρονη ενώ εκείνη έπαιζε στην παιδική χαρά με μία φίλη της, στο προάστιο Παντοκράτορας της Πρέβεζας. Η ανήλικη τον είχε αντιληφθεί από πριν, επομένως όταν επέστρεφε στο σπίτι της και εκείνος την πλησίασε με το όχημά του, για να της προτείνει να μπει μέσα, ήταν υποψιασμένη και το έβαλε στα πόδια, τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη του αυτοκινήτου.

Σύντομα, έφτασε στο σπίτι της φίλης της, από όπου τηλεφώνησε στους γονείς της και έδωσε πλήρη περιγραφή του κοντοκουρεμένου αγνώστου και του κόκκινου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε.

Εντοπίστηκε με μαχαίρι και ρόπαλο και συνελήφθη

Εκείνοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις, που έφεραν αποτέλεσμα το βράδυ καθώς ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα μεγάλο μαχαίρι και ένα ρόπαλο, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οπλοκατοχή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This