Σάββατο 8/5/2021

Κακοποιοί βασάνισαν ηλικιωμένη γυναίκα στην Λούτσα με σκοπό να την ληστέψουν

Εφιαλτικές ώρες βίωσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Λούτσαστα χέρια δύο αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι την έδεσαν και την βασάνισαν, μέχρι να τους αποκαλύψει το σημείο, όπου έκρυβε τα χρήματά της!

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν από ένα παράθυρο στη μονοκατοικία της 84χρονης γυναίκας και ο ένας από αυτούς τη χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, για να την ακινητοποίησει και να σταματήσει να καλεί σε βοήθεια. Τότε, η ηλικιωμένη έπεσε στο πάτωμα και δίχως ίχνος ανθρωπιάς οι κακοποιοί της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με καλώδια, ενώ πήραν κι ένα ρούχο που βρήκαν στο σπίτι, ώστε να τη δέσουν χειροπόδαρα.

Σύντομα, έκαναν άνω-κάτω το σπίτι στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και κοσμήματα, ωστόσο όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τίποτα αξίας που θα μπορούσαν να αρπάξουν, της έβγαλαν από το χέρι τις δύο βέρες που φορούσε και έγιναν «καπνός».

Μετά από αρκετές ώρες, η 84χρονη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και ζήτησε βοήθεια, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να φτάσουν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας. Με την σειρά τους, εκείνοι κάλεσαν κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και πήραν DNA και αποτυπώματα και εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι, ότι δρούν κυρίως στην περιοχή και πως στόχος τους είναι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ