Και γυναίκα συνεργός του αλβανού βιαστή – βασανιστή της Νέας Σμύρνης!

Κακουργηματικές διώξεις στο βιαστή της 27χρονης στη Νέα Σμύρνη και τους συνεργούς του

Must Read

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν σε βάρος των τριών ανδρών, που συνελήφθησαν για την άγρια κακοποίηση της 27χρονης γυναίκας στις 15 Απριλίου στη Νέα Σμύρνη.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ) και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους 65 γραμμάρια κοκαΐνης.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή όπου παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε στα χέρια του 40χρονου Αλβανού βιαστή και των δύο συνεργών του τα μεσάνυκτα της περασμένης Πέμπτης. Την ακινητοποίησε δένοντας τα χέρια της με πλαστικές χειροπέδες και τη βίασε παρουσία των συνεργών του.
Οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένο το σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο και απειλώντας την με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι, της ξύρισε μαλλιά από το κεφάλι της.
Μετά της αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι.
Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης για να ακολουθήσει έφοδος στο σπίτι του βιαστή της ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα. Εκτός από τον δράστη, συνελήφθη μία γυναίκα που ήταν παρούσα στον βιασμό και ένα ακόμη άτομο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This