Δευτέρα 17/5/2021

Ύποπτη πλέον η σιωπή Στρατινάκη για το σκάνδαλο Φουρθιώτη

Δεν είναι δυνατόν η γενική γραμματέας να παραμένει σιωπηλή

Πολλά ερωτήματα ως προς αυτό το σκέλος της δράσης του παρουσιαστή μένουν ανοιχτά λόγω της συμμετοχής της γ.γ. του υπουργείου, Άννας Στρατινάκη, στις εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη αμέσως μετά την αήθη επίθεση που της κάνει. Μιλάμε για επίθεση ανοιχτού εκβιασμού, που τότε δεν γνωρίζαμε γιατί ακριβώς γίνεται αλλά μετά την αποκάλυψη για τον εκβιασμό του Γιάννη Βρούτση, είναι πλέον βέβαιο ότι σχετίζεται με τα λεφτά που ήθελε να πάρει ο Φουρθιώτης από το υπουργείο εργασίας.

Ενώ μετά τον αποκλεισμό του από την επιδότηση, σε τηλεοπτική εκπομπή του στις 21/1 στην ουσία την καθυβρίζει και με τη βοήθεια ρεπόρτερ που στέλνει έξω από το σπίτι της το περιγράφει «χολιγουντιανή βίλα» που ίσως «κατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού» και ζητεί την παραίτησή της από τον Χατζηδάκη και τον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για εμπλοκή της στο σκάνδαλο με τα «voucher σκολ ελικίκου», από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά όλα αλλάζουν.

Όπως περιγράφεται στο e-tetradio.gr τα εγκώμια προς την κ. Στρατινάκη, τόσο στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε η γ.γ. σαν να μην τρέχει τίποτε, όσο και στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» (φέρεται ότι είναι συμφερόντων Φουρθιώτη), είναι τόσο συχνά και εντυπωσιακά που μοιάζει σαν η γ.γ. να έχει μετατραπεί στην πιο αγαπημένη πολιτικό του Φουρθιώτη. Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή; Μήπως φοβάται κάτι η κ. Στρατινάκη ή ο Φουρθιώτης επιχειρεί να δείξει την ευγνωμοσύνη για κάτι που δεν γνωρίζουμε;

Αυτά αποκαλύπτεται η efsyn.gr, που μάλιστα επιχείρησε να αναζητήσει τηλεφωνικά τη γενική γραμματέα. η οποία όμως δεν ανταποκρίθηκε.

Μήπως πρέπει επιτέλους να μιλήσει; Μήπως πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση; Τι συνέβη και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη του παρουσιαστή; Τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στο λαθρόβιο έντυπο που εξέδιδε;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ