Εξαρθρώθηκε σπείρα στην Λακωνία που έκλεβε αυτοκίνητα και έκανε διαρρήξεις

Must Read

Τουλάχιστον εννέα κλοπές και απόπειρες είχε διαπράξει σε τοπικές κοινότητες των δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας στη Λακωνία μια σπείρα Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Σπάρτης, στο πλαίσιο οργανωμένης έρευνας, κατάφερε να ταυτοποιήσει δυο από τα μέλη της. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, η οποία συνεχίζεται, από τις 27 Φεβρουαρίου ως τις 20 Απριλίου οι δράστες έκλεψαν τρία οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μετακινούνται στα χωρίς της Λακωνίας, όπου είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια και μια επιχείρηση από τα οποία είχαν κλέψει πάνω από 4.700 ευρώ. Άλλες δύο απόπειρές τους για την κλοπή ενός οχήματος και την διάρρηξη ενός σπιτιού, είχαν αποτύχει.

Κατά την έρευνα, οι άνδρες της Αστυνομίας εξακρίβωσαν τα στοιχεία ενός 27χρονου και ενός 42χρονου και σε βάρος τους σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, με σκοπό την ταυτοποίηση των συνεργών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This