Σημεία και τέρατα στις οικονομικές δραστηριότητες Φουρθιώτη

Εταιρείες – κλώνοι και μαϊμού λογαριασμοί!

Must Read

Πίσω από την παραβατική δράση και τα συμβόλαια εγκλήματος του παρουσιαστή φαίνεται ότι κρύβεται ένας χορός εκατομμυρίων και απάτης. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα στόματα έχουν ανοίξει και είναι βέβαιο ότι το κατηγορητήριο κατά του παρουσιαστή θα συμπαρασύρει και άλλους συνεργούς, πολλοί από τους οποίους είχαν μάθει να λειτουργούν στο απυρόβλητο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ διαφαίνεται μία σύνδεση της εγκληματικής δράσης και με άλλα οικονομικά σκάνδαλα του παρελθόντος.

Η διασύνδεση αυτή προκύπτει μέσα από εταιρείες που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με τον Μένιο Φουρθιώτη και τις δραστηριότητες του. Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες του newsbreak.gr πω ότι ο παρουσιαστής είχε ανακαλύψει και τρόπους να παρακάμπτει το τραπεζικό σύστημα και να διακινεί μεγάλα ποσά μέσω τρίτων προσώπων ενώ αυτός ήταν ο πραγματικός δικαιούχος. Αυτό προκύπτει από την συνεισφορά στο έργο της δικαιοσύνης, μεγάλης εταιρίας ηλεκτρονικών συναλλαγών που φαίνεται πως είχε ανακαλύψει και τον τρόπο που κινειτο το χρήμα μέσω της πλατφόρμας της.

Αυτό που καλείται πλέον να κάνει η ελληνική δικαιοσύνη, είναι να αποκαλύψει ποιοι ισχυροί παράγοντες τον κάλυπταν και για ποιο λόγο. Διότι φαίνεται πως έχουμε μπροστά μας μία μοναδική περίπτωση, όπου ένας εγκληματίας διέπραττε τα εγκλήματα του με αστυνομική προστασία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This