Αναγνωρίστηκε και ήδη συνελήφθη ο νεαρός επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Η υπόθεση περνά, πλέον, στη δικαιοδοσία της ΓΑΔΑ

Must Read

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο νεαρός επιδειξίας που παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα έξω από την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη

Ειδικότερα, ο νεαρός, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε κοπέλα μέχρι και την είσοδο της πολυκατοικίας της με το μόριό του να… κρέμεται έξω από τη βερμούδα του, σκηνικό το οποίο και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του κτιρίου, αναγνωρίστηκε από τις Αρχές και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Στο Τμήμα βρέθηκε και η κοπέλα, θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, η οποία και τον αναγνώρισε, με την υπόθεση να περνά, πλέον, στη δικαιοδοσία της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τμήμα βρέθηκαν, επίσης, ο πατέρας του νεαρού επιδειξία, καθώς και δικηγόρος. Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Καταγγελία μέσω Facebook

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα, μέσω ανάρτησής της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, με το ακόλουθο σχόλιο: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This