Κυριακή 13/6/2021

«Το παιδί μου είναι τέλειο» λέει ο πατέρας του 22χρονου σάτυρου – Και πέμπτη καταγγελία από 27χρονη (video)

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του

Την αισχρή πράξη του γιου τους που ακολούθησε τη νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη,  έχοντας έξω τα γεννητικά του όργανα, δεν μπορούν να την αντιληφθούν οι γονείς του 22χρονου που συνελήφθη.

Τον σάτυρο φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας αναγνώρισαν ακόμα 4 γυναίκες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο και ενημέρωσαν τις αρχές. Μια 27χρονη από τη Νέα Σμύρνη, μια 23χρονη στο Παλαιό Φάληρο και μια 21χρονη στην Ακρόπολη κατέθεσαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του 22χρονου. Μάλιστα, ακόμα 27χρονη με καταγωγή από την Κύπρο κατήγγειλε ότι βρισκόταν στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό ο οποίος στάθηκε δίπλα της και αυτοικανοιήθηκε.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο πατέρας του 22χρονου υποστηρίζει ότι το παιδί του είναι τέλειο: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία» δήλωσε μιλώντας στο Star.

Ο δικηγόρος Γιώργος Μυταλούλης που ανέλαβε την υπεράσπιση του 22χρονου που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της νεαρής, αναφέρει ότι ακόμα κι αν έχει γίνει το αδίκημα, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ