«Το παιδί μου είναι τέλειο» λέει ο πατέρας του 22χρονου σάτυρου – Και πέμπτη καταγγελία από 27χρονη (video)

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του

Must Read

Την αισχρή πράξη του γιου τους που ακολούθησε τη νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη,  έχοντας έξω τα γεννητικά του όργανα, δεν μπορούν να την αντιληφθούν οι γονείς του 22χρονου που συνελήφθη.

Τον σάτυρο φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας αναγνώρισαν ακόμα 4 γυναίκες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο και ενημέρωσαν τις αρχές. Μια 27χρονη από τη Νέα Σμύρνη, μια 23χρονη στο Παλαιό Φάληρο και μια 21χρονη στην Ακρόπολη κατέθεσαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του 22χρονου. Μάλιστα, ακόμα 27χρονη με καταγωγή από την Κύπρο κατήγγειλε ότι βρισκόταν στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό ο οποίος στάθηκε δίπλα της και αυτοικανοιήθηκε.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο πατέρας του 22χρονου υποστηρίζει ότι το παιδί του είναι τέλειο: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία» δήλωσε μιλώντας στο Star.

https://vimeo.com/546418305

Ο δικηγόρος Γιώργος Μυταλούλης που ανέλαβε την υπεράσπιση του 22χρονου που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της νεαρής, αναφέρει ότι ακόμα κι αν έχει γίνει το αδίκημα, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

https://vimeo.com/546409857

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This