Δευτέρα 21/6/2021

Εκτέλεση επιχειρηματία στη Ζάκυνθο: Η μοιραία σφαίρα πέρασε από διάφορα ζωτικά όργανα πριν καρφωθεί στο κρανίο!

Τον «γάζωσαν» με 19 σφαίρες, μόνο η μία, όμως ήταν η άμεσα θανατηφόρα

Με 19 ολόκληρες σφαίρες «γάζωσαν» τον 54χρονο επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο οι αδίστακτοι εκτελεστές του, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης στο ionian.tv, το αποτέλεσμα της νεκροτομής για τη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του Ντίμη Κορφιάτη είχε ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον, καθώς εισήλθε στο σώμα του 54χρονου από την κοιλιακή χώρα και, αφού έπληξε βασικά ζωτικά όργανα, κατέληξε στο κρανίο.

Δείτε επίσης:

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκότσης, δήλωσε τα ακόλουθα: «Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα. Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας».

*πηγή / φωτό: imerazante.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ