Λέσβος: Συνελήφθη ο 67χρονος Αλβανός που ξεκοίλιασε 54χρονο για ένα πρόβατο

Ο 54χρονος παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Must Read

Συνελήφθη ο 67χρονος Αλβανός δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 54χρονου Έλληνα στην Καλλονή της Λέσβου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 9 Μαΐου.

Ο 54χρονος, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η συμπλοκή είχε ασήμαντη αφορμή, καθώς ένα πρόβατο του θύματος μπήκε στο κτήμα του δράστη προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ενώ σε βάρος του 67χρονου σχηματίστηκε κακουργηματικής φύσεως ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This