Οι αστυνομικοί βρήκαν το μωρό πάνω στην Καρολάιν – Την χτυπούσε κλαίγοντας για να την ξυπνήσει (video)

Τα «τέρατα» σκότωσαν την 20χρονη μητέρα αφού είχαν πάρει τα λεφτά - Μισή ώρα μετά συνέχιζαν να ψάχνουν για κοσμήματα

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αστυνομικών που έφτασαν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού, το 11 μηνών κοριτσάκι τους βρισκόταν πάνω στο άψυχο σώμα της 20χρονης μητέρας του η οποία ήταν δεμένη πισθάγκωνα και πεσμένη μπρούμυτα. Το μωρό έκλαιγε και χτυπούσε με τα χεράκια του τη μητέρα του προσπαθώντας να την ξυπνήσει, αναζητώντας την προσοχή της.

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα και οι κακοποιοί του είχαν κλείσει το στόμα και τα μάτια και μονωτική ταινία. Ο νεαρός πατέρας κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι έχανε τις αισθήσεις του και δεν θυμόταν με λεπτομέρειες όσα άκουγε, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι πάθαινε υποξαιμία.

Γλυκά Νερά θύμα

Η λίστα της ΕΛ.ΑΣ. με τους κακοποιούς

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των εγκληματιών που δεν δίστασαν να σκοτώσουν την Καρολάιν μπροστά στα μάτια του μωρού της. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη που σύντομα θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν δείγματα DNA και δακτυλικά αποτυπώματα που συγκέντρωσαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Γλυκά Νερά φέρετρο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το υλικό είναι αρκετό, ενώ όπως υποστηρίζουν οι δράστες έχουν κάνει και στο παρελθόν παρόμοιες ληστείες, όμως αυτή τη φορά δεν περίμεναν ότι η νεαρή γυναίκα θα προβάλλει αντίσταση γι αυτό αποφάσισαν να την σκοτώσουν.

Στην λίστα των Αρχών βρίσκονται ονόματα κακοποιών που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, ενώ συνεχώς προσθέτουν ή αφαιρούν ονόματα σύμφωνα με τα όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είναι βέβαιοι ότι ήδη στη λίστα που έχουν συγκεντρώσει βρίσκονται τα ονόματα των κακοποιών που δολοφόνησαν τη νεαρή μητέρα.

Την δολοφόνησαν αφού είχαν ήδη πάρει τα λεφτά

Ταυτόχρονα προκαλεί οργή το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί σκότωσαν την Καρολάιν ενώ είχαν ήδη αποσπάσει τα χρήματα που ζητούσαν, αφού ο σύζυγός της τους αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή που βρίσκονταν τα λεφτά προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους και να μην προκαλέσουν κακό στην οικογένειά του. Μάλιστα, αφού είχαν πάρει το χρηματικό ποσό και αφού είχαν ήδη στραγγαλίσει τη νεαρή μητέρα, εξακολούθησαν να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι για να βρουν και άλλα χρήματα ή κοσμήματα αξίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This