«Χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ στα κυκλώματα ναρκωτικών

Must Read

Σημαντικό πλήγμα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών κατάφεραν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, μάλιστα, ένας 33χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Μύκονο, ήταν ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, καθώς συντόνιζε και κατηύθυνε τη δράση του.

Το κύκλωμα διακινούσε κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, MDMA και κατεργασμένη κι ακατέργαστη κάνναβη σε διαφορές περιοχές της χώρας.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν σε έρευνα ταχυδρομικού δέματος βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 31,4 γραμμαρίων. Οι αρχές βρήκαν τον αποστολέα και τον παραλήπτη και προέβησαν σε μια σειρά ενεργειών, που οδήγησε και σε έρευνες σε σπίτια.

Σε μία από αυτές, που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, σε σπίτι όπου διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, αλλά και σε μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 5,3 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,
  • 9 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA ,
  • 25,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 2 κινητά τηλέφωνα,
  • αποδείξεις αποστολής δεμάτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Παράλληλα, συνελήφθη στην Ιεράπετρα Κρήτης μια 32χρονη, που είχε στην κατοχή της βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα με κοκαΐνη βάρους 6,3 γραμμαρίων.

Επίσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη μια 34χρονη στη Νάξο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 26,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία προμηθεύτηκε από τον 33χρονο στην Αθήνα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This