Ψάχνουν στην Κρήτη για τους δολοφόνους της Καρολάιν – Τι δήλωσε ο σύζυγός της για τον Γεωργιανό που κλήθηκε να αναγνωρίσει

O 32χρονος πιλότος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκληρό Γεωργιανό - Τι ερευνούν οι Αρχές στις φυλακές Αλικαρνασσού

Must Read

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών που αφαίρεσαν με τον πιο σκληρό τρόπο τη ζωή της 20χρονης μητέρας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

Ο χαροκαμένος σύζυγος της Καρολάιν κλήθηκε να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό που συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να διαφύγει στη Βουλγαρία μέσω του Έβρου και κατηγορείται για την άγρια ληστεία σε ηλικιωμένο ζευγάρι στο Πικέρμι πριν από έναν χρόνο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι δεν σχετίζεται με τον φόνο στα Γλυκά Νερά.

Δεν τον αναγνώρισε ο πιλότος

Ο 32χρονος πιλότος δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό που είχε μπει ως ύποπτος στη λίστα των αρχών και έτσι η ενδελεχής έρευνα συνεχίζεται στους υπόλοιπους σκληρούς κακοποιούς που έχουν αποφυλακιστεί το τελευταίο διάστημα και χαρακτηρίζονται από βίαιο τρόπο δράσης.

Πλέον οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επεκταθεί μέχρι την Κρήτη καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ενεργοποιήσει ένα μεγάλο δίκτυο πληροφόρησης μέσα στις φυλακές προκειμένου να προσεγγίσουν πληροφοριοδότες που θα δώσουν στοιχεία για την συμμορία των «τεράτων» που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν.

Έρευνες στους σκληρούς κακοποιούς των φυλακών Αλικαρνασσού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive έχει ζητηθεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού λίστα με τους κακοποιούς που αποφυλακίστηκαν τον τελευταίο χρόνο και έχουν διαπράξει στυγερά εγκλήματα και ληστείες. Μάλιστα, δύο κακοποιοί από την λίστα των συγκεκριμένων φυλακών έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών με τον έναν από τους δύο να έχει καταγωγή από Γεωργία.

Στις φυλακές Αλικαρνασσού τα τελευταία χρόνια έχουν μεταφερθεί πολλοί Γεωργιανοί κακοποιοί που έχουν καταδικαστεί για ληστείες μετά φόνου, ανάμεσα στους οποίους και η συμμορία που είχα προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη καθώς έκανε επιθέσεις στα θύματά της με ηλεκτρικά σίδερα.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι Αρχές δεν φαίνεται να έχουν αρκετές πληροφορίες για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που τάραξε το πανελλήνιο, καθώς η εξιχνίαση της υπόθεσης αποδεικνύεται δύσκολη, αφού στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν υπάρχουν «δυνατά» στοιχεία. Ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι έρευνες της αστυνομίας είναι αδιάκοπες και τα «φώτα» έχουν πέσει πάνω στην υπόθεση προκειμένου να εντοπιστούν οι δολοφόνοι της νεαρής μητέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This