Σύλληψη δύο Αλβανών που απήγαγαν Μπαγκλαντεσιανό ζητώντας 10.000 ευρώ λύτρα

Αναζητείται ο συνεργός τους

Must Read

Συνελήφθησαν στο Παλαιό Φάληρο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 32 ετών που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, αρπαγή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, απήγαγαν 25χρονο από το Μπαγκλαντές από το σπίτι του στα Εξάρχεια και στη συνέχεια εκβίασαν φιλικό πρόσωπό του, απαιτώντας λύτρα ύψους 10.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ και έπειτα από ειδική επιχείρηση εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε ο 25χρονος από το διαμέρισμα που τον κρατούσαν, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This