Διαρρήκτης έκοβε βόλτες στο Βόλο με μικροποσότητα ηρωίνης!

Must Read

Χειροπέδες σε έναν 26χρονο πέρασαν, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,49 γραμμαρίων.

Αμέσως ο νεαρός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι εκτός από χρήστης ηρωίνης, ήταν και επαγγελματίας διαρρήκτης. Συγκεκριμένα  εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής, τις οποίες φέρεται να διέπραξε ο 26χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 10-05-2021 έως χθες 2-5-2021 στο Βόλο.

ηρωινη

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε, ο δράστης:

τις πρώτες πρωινές ώρες της 10-05-2021, διέρρηξε την κεντρική πόρτα καταστήματος, εισήλθε εντός και αφαίρεσε το χρηματικό των 240 ευρώ, ποτά και μία τοστιέρα. Επίσης από το βράδυ της 17-05-2021 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 18-05-2021, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας εταιρείας. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα (17/18-05-2021), αφού έθραυσε τον υαλοπίνακα της κεντρικής πόρτας καταστήματος, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό των 50 ευρώ. Τέλος το πρωινό της 2ας Ιουνίου αφού διέρρηξε την κεντρική πόρτα καταστήματος, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε διάφορα είδη πώλησης και καπνικά προϊόντα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This