Παραδόθηκε στις αρχές ο σύζυγος της 64χρονης

Παραδόθηκε στις αρχές

Must Read

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης άτυχης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα είναι εντέλει ο δολοφόνος της, όπως όλα έδειχναν. Πριν από λίγα λεπτά, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και ομολόγησε την πράξη του.

Το ιστορικό του τρόμου

Εκτενείς αναζητήσεις για τον δράστη που σκότωσε, χθες το βράδυ, μια 64χρονη γυναίκα, έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, διεξήγαγαν οι αστυνομικές αρχές. Εντέλει η προσπάθεια των αστυνομικών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν διαζευγμένη και μητέρα δύο κοριτσιών, βρέθηκε από περαστικούς βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου και κατέληξε. Όπως διαπιστώθηκε η 64χρονη είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και στον ώμο με όπλο μικρού διαμετρήματος. 

Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα όπου έγινε το έγκλημα αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να δίνουν καταθέσεις άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, η 64χρονη είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 72χρονο πρώην σύζυγό της. Ο ίδιος από χθες το βράδυ παραμένει άφαντος και μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This