Επίδοξος ληστής προσπάθησε να διαρρήξει το ΑΤΜ στο Παίδων Πεντέλης

Tον «τσάκωσε» ο ηλεκτρολόγος στον οποίο δήλωσε «συντηρητής»

Must Read

«Μπάτε, σκύλοι, αλέστε» φαίνεται πως είναι τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, καθώς, μετά τα απανωτά περιστατικά κλεμμένων πορτοφολιών στο Λαϊκό, ένας άνδρας προσπάθησε να διαρρήξει το ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από τα γραφεία της διοίκησης του Παίδων Πεντέλης!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον ηλεκτρολόγο του νοσοκομείου τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει το μηχάνημα με τροχό! Οταν ο τελευταίος τον ρώτησε τι κάνει, εκείνος απάντησε πως είναι… συντηρητής, όμως ο ηλεκτρολόγος τού είπε ότι η συντήρηση δεν γίνεται με τροχό και τότε ο δράστης κινήθηκε τρέχοντας προς την έξοδο, καθώς κατάλαβε ότι ο πραγματικός σκοπός του είχε αποκαλυφθεί. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, ωστόσο ο επίδοξος διαρρήκτης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλη Γιαννάκο, ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο άγνωστος που προσπάθησε να διαρρήξει το ΑΤΜ κατάφερε τελικά να πάρει χρήματα. Το νοσοκομείο, το οποίο είναι σχετικά απομονωμένο, φυλάσσεται από έναν φύλακα σε κάθε βάρδια, ο οποίος βρίσκεται στην πύλη του. Τις ώρες που λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο υπάρχει και δεύτερος φύλακας, αλλά στην άλλη μεριά του ιδρύματος. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, το ζήτημα της φύλαξης των νοσοκομείων είναι διαχρονικό, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. «Να θυμίσουμε ότι έγιναν ένοπλες ληστείες σε συναδέλφους και επισκέπτες, ανατινάξεις και κλοπές ΑΤΜ, κλοπές σε θαλάμους ασθενών, κλοπές προσωπικών αντικειμένων από τα αποδυτήρια του προσωπικού και κλοπές αυτοκινήτων από τα πάρκινγκ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, οι ελάχιστοι λόγω έλλειψης κονδυλίων φύλακες είναι επιφορτισμένοι και με τους αυστηρούς ελέγχους λόγω της πανδημίας, ενώ η Αστυνομία δεν προγραμματίζει περιπολίες στους δρόμους γύρω από τα νοσοκομεία. «Οταν συμβεί οποιαδήποτε κλοπή ή άλλη έκνομη πράξη, οι διοικήσεις των νοσοκομείων ρίχνουν το μπαλάκι για υποβολή μήνυσης στα θύματα συναδέλφους, οι οποίοι όμως, φοβούμενοι μη στοχοποιηθούν, δικαιολογημένα διστάζουν» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This